Gogatsu Kensha No Chiara Mei

Mei, Meikkuli, Meikkuli-Keikkuli on hyvin energinen reilun vuoden ikäinen, nuori akitaneito, joka on perinyt isänsä avoimuuden ja emonsa ulkonäön. Tämä tyttö on erikoistunut työskentelemään pitkälle dementoituneiden hoivakodissa. Uskomatonta miten tytön läsnäolo palauttaa puhekyvyn jo täysin ulkomaailmalta sulkeutuneille vanhuksille. Meikkuli on saanut lempinimen *kultainen koira*, onhan tyttö kauniin oranssin punainen akita. Olemme erityisen ylpeitä tytön rakenteesta. Hän saa erinomaisia arvosteluja näyttelystä ja nimenomaan tuota liikettä ja rakennetta kehutaan, mutta kun tytöllä on niin paljon energiaa, että kehässä ei malteta juosta rauhassa.  
Tässä linkki tytön sukutauluun
Ikäväksemme Meikkuli on poistunut jalostuskäytöstä huonojen lonkkien takia. Meikkuli saa toteuttaa itseään rakastettuna perheenjäsenenämme.
Lonkat E/E
Kyynärät 0/1
Kuvateksti

Kuvateksti

Kuvateksti

Tekstisisältöä pääset muokkaamaan tuplaklikkaamalla tekstialuetta. Tekstieditorilla voit lisätä ja muokata linkkejä, lihavoida, kursivoida ja alleviivata tekstiä sekä luoda listauselementtejä ja numerolistauksia. Asetuksista voit asemoida tekstin oikealle, vasemmalle tai keskitetyksi sekä jakaa tekstikappaleen useampaan eri komponenttiin.