Peruutuksen vuoksi brindle narttupentu etsii kotia!!

Gogatsu Kensha No Fuyu Bara, brindle narttupentu syntynyt 15.2. 2018

Brindle narttupentu Gogatsu Kensha No Fuyu Bara FI19121/18, etsii kotia peruutuksen vuoksi. Tytön japanilainen nimi on vapaasti käännettynä Talviruusu, Winter Rose,  hän on nimensä mukainen kaunokainen.
Gogatsu Kensha No Fuyu Bara on mikrosirutettu, rekisteröity Suomen Kennelliittoon, eläinlääkärin tarkastama (kirjallinen ell todistus), kaikki pennut on vakuutettu Agriassa piilevien vikojen varalle. Lisäksi kaikista Gogatsu Kensha-pennuista otetaan verinäytteet Hannes Lohen Koirangeenit-tiimille.
Tyttö on valmis uuteen kotiinsa, hän täyttää 8 viikkoa 11.4.2018. Mukaansa hän saa muhkean pentupaketin.
Molemmat vanhemmat ovat A/A-lonkkaisia, 0/0 kyynärät ja silmät ovat molemmilla vanhemmilla terveet.
Tässä linkki pentueen sukutauluun
Lisätietoja yksityisviestillä merja@gogatsukensha.com
 tai puhelimitse 0407757533
2.4.2018

Viimeisestä päivityksestä on jo aikaa. Pahoitteluni siitä. Aika vaan kuluu niin nopsaan pentujen ja isompien kippuroiden kanssa puuhaillessa.
Pennut ovat tällä viikolla jo 7-viikkoisia ja viikon lopulla heistä suurin osa lähtee omiin koteihinsa.
Täytyy sanoa, että olen kiitollinen, että jälleen kerran pennut saivat ihanat, rakastavat kodit. Se on parasta mitä kasvateilleen voi toivoa.
Nyt jäämme odottamaan, millaiseksi uusi sukupolvi kehittyy, sillä Ayamen tytär Emi Tomoko ja Nanan tytär Fuyu Fuhihiko jäävät kotiin kasvamaan. 

Suurin osa laumastamme alkaa olla eläköitymässä kasvatustoiminnasta. Nanalle tämä oli viimeinen pentue, yli 9-vuotiaan Momon Malassezia-hiivainfektion kanssa painitaan edelleen. Harmittaa, sillä Momo on ollut niin terve tähän saakka. Broilerin selkäpalojen olemme huomanneet aiheuttavan Momolle enemmän oireita, ne olemme poistaneet koiriemme ruokavaliosta tasapuolisuuden nimessä. Olen miettinyt näitä meidän ihmisten antibiootiton kana-mainoksia, että mitä sitä on tultu vuosien saatossa syötyä ja mitä meidän lemmikit syövät jatkuvasti...